Frågvisa intervjuar Kimmy Power

Under hela hösten har eleverna bakom Frågvisa övat på hur man skriver mail och hur man formulerar bra intervjufrågor. Det här har de tränat på genom att skriva intervju-mail till bland annat kändisar. Nu har vi fått vårt första svar. Vår första intervju är med YouTubern Kimmy Power!

KimmyIngenBakrundVilket är ditt favoritspel? Varför?
Mitt favoritspel just nu är The Sims 4, eftersom det är ett så otroligt fint och snyggt spel. När man spelar det så flödar kreativiteten, man kan vara en forskare, tjuv, doktor och mycket mer! Det finns så mycket att göra! 🙂

Varför är du så rolig?
Varför är jag så rolig, vad ska man svara på det? Tack 😀 Jag tror att det är så att jag är kreativ, och det gör det lite lättare att hitta något att skämta om till exempel.

Vilken är din riktiga hårfärg?
Min riktiga hårfärg är nog mörkblond. Jag har haft färgat hår så många år nu 🙂

Hur gammal är du?
Jag vill helst inte uppge min ålder 🙂

 

Bilden är publicerad med tillåtelse från Kimmy Power

Intervjun är skapad av Mimo

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.